برای اطمینان از کوفته های لطیف طرز تهیه کوفته و مرطوب، اینا گارتن به ترکیبی از آرد سوخاری سفید تازه و آرد سوخاری چاشنی خشک شده تکیه می کند.
او کوفتهها را از هر طرف قهوهای میکند تا پوستهای ایجاد کند و طعم آنها قفل شود، سپس پخت آنها را با جوشاندن آنها در سس گوجهفرنگی سرخ شده با شراب به پایان میرساند.
این دستور العمل ساده کوفته گوشت گاو، یک روش پخت و پز ساده را ارائه می دهد.
ارزش ساخت یک دسته دوگانه لانه خفاش را دارد.
تنها چیزی که این کوفته ها نیاز دارند یک سفر 12 تا 15 دقیقه ای به فر است و بلافاصله آماده خوردن هستند یا برای استفاده در آینده سرد و منجمد می شوند.
سعی کنید آنها را به سس های پخته شده اضافه کنید، آنها را روی ساندویچ های فرعی بریزید یا آنها را به کاسه های غلات اضافه کنید.
روش پخت و پز را کنار بگذارید و اجازه دهید کاردستی با بطری سرخ کن هوا تمام کار را انجام دهد.
افزودن ریکوتا به مخلوط بوقلمون آسیاب شده، شیر و آرد سوخاری، این کوفته ها را بیشتر مرطوب نگه می دارد، در حالی که تعداد انگشت شماری چاشنی و پارمزان به عمق طعم دهنده می افزایند.
فقط در 10 دقیقه، این کوفته ها به رنگ چنگالی و قهوه ای طلایی پخته می شوند.
حتماً بین کوفته ها لوستر جدید پذیرایی فاصله بگذارید تا از گردش هوای یکنواخت و قهوه ای شدن مداوم اطمینان حاصل کنید.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.