ویتامین E موجود در کنجد خام در بازار یک آنتی اکسیدان است که به محافظت از بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد به سلول ها کمک می کند این آسیب زمانی رخ می دهد که بدن غذا را به انرژی تبدیل می کند یا با دود سیگار، آلودگی یا اشعه ماوراء بنفش تماس پیدا می کند.
ویتامین E همچنین به حمایت از سیستم ایمنی کمک می کند و به سلول ها اجازه می دهد با یکدیگر ارتباط برقرار کنند.
علاوه بر این، با گشاد کردن رگهای خونی و جلوگیری از ایجاد لختههای خون، سلامت عروق را افزایش میدهد.
در اینجا با سایر منابع ویتامین E آشنا شوید دانه های کنجد حاوی کلسیم و منیزیم هستند که ممکن است به کاهش فشار خون و محافظت از سلامت رگ های خونی کمک کند.
فشار خون پایین می تواند خطر ابتلا به برخی بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.
در اینجا با 15 روش طبیعی برای کاهش فشار خون آشنا شوید.
دانههای کنجد حاوی چربیهای تک غیراشباع و چربیهای غیراشباع چندگانه هستند که ممکن است به سلامت قلب کمک کنند.
با توجه به انجمن قلب آمریکا (AHA)، سطوح متوسط چربیهای تک غیراشباع و چند غیراشباع ممکن است با کاهش سطح کلسترول ناسالم در خون، به کاهش خطر بیماری قلبی و سکته کمک کند.
AHA همچنین خاطرنشان می کند که چربی های تک غیراشباع و چند غیراشباع به افراد کمک می کنند در صورت مصرف متعادل آنها سالم بمانند.
یک بررسی در سال 2016 نشان داد که دانه های کنجد و روغن دانه کنجد تأثیر مثبتی بر استرس اکسیداتیو و پتانسیل افزایش آنتی اکسیدان ها در بدن دارند.
دانه های کنجد حاوی فنولیک هایی مانند لیگنان ها هستند که خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارند.
فنولیک ها با کاهش استرس اکسیداتیو ممکن است به پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی، سرطان و بیماری های عصبی مانند بیماری آلزایمر کمک کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.