زیتون شور کیلویی سرشار از اسیدهای چرب تک غیراشباع است که می تواند خطر چاقی را کاهش دهد این اسیدهای چرب همچنین سطح کلسترول خوب را افزایش می دهند.
این بدان معناست که بدن شما در انجام فعالیت ها از جمله سوزاندن کالری کارآمدتر است.
زیتون همچنین گردش خون را تقویت می کند که باعث افزایش اثربخشی تمرینات شما می شود این در نهایت منجر به حفظ وزن سالم می شود. و به لطف فواید گوارشی، زیتون جذب بهینه مواد مغذی را از غذاهایی که میخورید تضمین میکند فقط چند کالری برای ذخیره شدن به عنوان چربی باقی میگذارد.
جالب اینجاست که چربی موجود در زیتون می تواند سیر کننده باشد و منجر به کاهش مصرف غذا شود حتی ممکن است قبل از غذا به جای کراکر، زیتون بخورید.
مغز تا حد زیادی از اسیدهای چرب ساخته شده است، بنابراین اکنون می دانیم که چگونه زیتون در اینجا نقش دارد اسیدهای چرب تک غیراشباع موجود در زیتون به حفظ حافظه و حتی بهبود تمرکز کمک می کند.
مصرف زیتون همچنین از مرگ سلول های مغزی (به دلیل بیماری) جلوگیری می کند و از دست دادن حافظه را کاهش می دهد.
و آیا از اولئوروپئین، یک آنتی اکسیدان مهم در زیتون صحبت نکردیم؟ تحقیقات نشان می دهد که چگونه این ترکیب آسیب اکسیداتیو را در جسم سیاه، ناحیه ای از مغز که در بیماری هایی مانند پارکینسون بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرد، کاهش می دهد.
اگرچه اطلاعات بسیار کمی در این مورد وجود دارد، برخی منابع نشان می دهند که زیتون ممکن است به کاهش سطح قند خون کمک کند. زیتون ممکن است نحوه ساخت و واکنش بدن به انسولین را تغییر دهد و این می تواند به بیماران مبتلا به قند خون بالا کمک کند.
تحقیقات در حال انجام است، اما آنتی اکسیدان های موجود در زیتون مطمئناً یک نکته را ثابت می کند استرس اکسیداتیو می تواند بینایی شما را نیز تحت تاثیر قرار دهد و آنتی اکسیدان های موجود در زیتون می تواند از این اتفاق جلوگیری کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.