قند ، که عمدتا ساکارز از چغندر قند یا نیشکر است ، اصلی ترین مواد غذایی بیشتر نقل عروسی فانتزی است سایر شیرین کننده های شاغل در تولید آب نبات شامل شربت ذرت ، قند ذرت ، عسل ، ملاس ، شکر افرا و شیرین کننده های غیر کالری است.
شیرین کننده ها ممکن است به صورت خشک یا مایع استفاده شوند.
شکر معکوس ، مخلوطی از گلوکز (دکستروز) و فروکتوز تولید شده از قند (ساکارز) با استفاده از گرما و یک “پزشک قند” ، مانند خامه تارتار یا اسید سیتریک ، بر شیرینی ، حلالیت و میزان تبلور در آن تأثیر می گذارد نقل قند معکوس همچنین به عنوان شربت حدود 75 درصد غلظت با عمل اسید یا آنزیم بر روی قند در محلول تهیه می شود.
به دلیل خرابکاری شیر مایع تازه و محصولات شیر ، معمولاً از شیر به صورت غلیظ یا خشک استفاده می شود این به طعم نقل ، رنگ و بافت کمک می کند.
چربی ها، معمولاً از منشأ سبزیجات، در درجه اول برای تأمین خواص بافتی و “احساس دهان” (روغن کاری و صافی) استفاده می شوند.
آنها همچنین برای کنترل تبلور و انتقال انعطاف پذیری استفاده می شوند کلوئیدهایی مانند ژلاتین ، پکتین و آلبومین تخم مرغ به عنوان عوامل امولسیون کننده ، حفظ توزیع چربی و ارائه هوادهی به کار می روند.
مواد دیگر شامل میوه ها هستند آجیل و خشکبار؛ طعم های طبیعی ، مستحکم و مصنوعی ؛ و رنگ آمیزی
نقل ها را می توان به انواع غیر کریستالی یا آمورف و کریستالی تقسیم کرد نقل های غیر کریستالی ، مانند آب نبات های سخت کارامل، توفی و نوگات، با ساختار همگن ، جویدنی یا سخت هستند.
نقل های کریستالی مانند Fondant و Fudge ، صاف ، خامه ای و به راحتی جویده شده ، با ساختار مشخصی از کریستال های کوچک هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.