چیزی که نخود ارگانیک را از سایر سبزیجات منحصر به فرد می کند، پروتئین بالای آن است به عنوان مثال، 1/2 فنجان (170 گرم) هویج پخته تنها 1 گرم پروتئین دارد، در حالی که 1/2 فنجان (170 گرم) نخود حاوی چهار برابر این مقدار است.
آنها همچنین سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنل هستند که احتمالاً مسئول بسیاری از مزایای سلامتی آنها هستند نخود یکی از بهترین منابع گیاهی پروتئین است که دلیل اصلی سیر کننده بودن آن به همراه مقدار بالای فیبر آن است.
خوردن پروتئین باعث افزایش سطح هورمون های خاصی در بدن شما می شود که اشتها را کاهش می دهد. پروتئین همراه با فیبر عمل می کند تا هضم را کند کند و احساس سیری را تقویت کند.
خوردن مقادیر کافی پروتئین و فیبر ممکن است به طور خودکار با کنترل اشتهای شما، تعداد کالری هایی را که در طول روز می خورید کاهش دهد محتوای پروتئین منحصر به فرد نخود آن را به یک انتخاب غذایی عالی برای کسانی که محصولات حیوانی مصرف نمی کنند تبدیل می کند با این حال، توجه به این نکته مهم است که آنها منبع کاملی از پروتئین نیستند، زیرا فاقد آمینو اسید متیونین هستند.
برای اطمینان از دریافت کافی از تمام اسیدهای آمینه ضروری در رژیم غذایی خود، مطمئن شوید که نخود را با منبع پروتئین دیگری همراه کنید تا کمبود را جبران کنید مصرف مقدار کافی پروتئین نیز برای تقویت قدرت عضلانی و سلامت استخوان ها مهم است. علاوه بر این، نقش مهمی در کاهش وزن و حفظ وزن دارد.
نخود سبز دارای خواص متعددی است که ممکن است به کنترل قند خون کمک کند اول از همه، آنها شاخص گلیسمی (GI) نسبتاً پایینی دارند، که نشان دهنده سرعت افزایش قند خون شما پس از خوردن یک غذا است.
نشان داده شده است که رژیم های غذایی حاوی مقدار زیادی غذاهای با GI پایین برای تنظیم سطح قند خون مفید هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.