قیسی تبریز با پوست صاف باید در فصل تابستان میل شود درخت آن، درخت قیسی می تواند به ارتفاع 5 تا 6 متر برسد، از زمین های آفتابی قدردانی می کند مناطق PACA، Midi-Pyrénées و Rhône Alpes قیسی را به فرانسه عرضه می کنند.
همه ما قیسی معروف Reine-Claude را می شناسیم، اما انواع دیگری از آلو با رنگ های متنوع مانند آلو Mirabelle (زرد)، quetsche (آبی) یا d’Ente و بسیاری دیگر وجود دارد.
این میوه شیرین خوشمزه معدن طلا است هم در بشقاب هایمان و هم برای پوست و سلامتی مان.امروزه منشا قیسی هنوز مشخص نیست برخی خاستگاه آن را آسیا می دانند.
اما می دانیم که قیسی در قرون وسطی وارد فرانسه شد و در دوران رنسانس بود که او توانست از خود قدردانی کند.
کلود دو فرانس، یکی از همسران فرانسوا اول، به خصوص قیسی را دوست داشت، از این رو نام آن را “رین کلود” گذاشتند.
قیسی زیاد سفر کرده است در واقع، چاله های آلو در سایت های باستان شناسی پیدا شده است علاوه بر این، مصریان آلوهای خشک را در مقبره های اهرام قرار می دادند.
قیسی همچنین به طور گسترده در سوریه کشت می شد، جایی که صلیبیون متوقف شدند طبق افسانه، آنها فقط درختان آلو را از سفر خود آوردند، به این ترتیب عبارت “برای آلو به آنجا برو” متولد شد.
قیسی بسیار غنی از فیبر است و یک ملین قوی است ایده آل در مورد یبوست و اختلالات روده برای تسریع در حمل و نقل.
میوه خشک آن، قیسی، نیز برای تصفیه دستگاه گوارش بسیار توصیه می شود توصیه: برای تنظیم حمل و نقل خود، هر روز صبح دو تا چهارقیسی بخورید.
قیسی همچنین ادرارآور بسیار خوبی است پر از 83 درصد آب، آبرسانی و کاهش اختلالات ادراری است و امکان بازگشت ادرار را فراهم می کند آنها به لطف وجود پتاسیم، فشار خون را تنظیم می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.