گوشت شترمرغ مشهد نه تنها سالم است، بلکه مزایای تغذیه ای زیادی نسبت به بسیاری از انواع گوشت های دیگر دارد و به راحتی در چکرز در دسترس است.
ما با متخصص تغذیه دیلین باسون از مرکز علوم، سلامت و تندرستی Trainin در Bedforview صحبت می کنیم تا از فواید سلامتی پرنده اطلاعاتی کسب کنیم.
باسون میگوید: اگرچه شترمرغ جزو گوشت قرمز طبقهبندی میشود، اما محتوای چربی آن بسیار کم است که شبیه به دسته گوشتهای سفید است.
مزیت فوق العاده گوشت شترمرغ این است که علاوه بر گوشت بودن، چربی بسیار کمی دارد از این رو، این یک خبر خوب برای همه دوستداران گوشت است که از چاق شدن نیز می ترسند، باید در اسرع وقت به گوشت شترمرغ روی آورند.
در گوشت شترمرغ، 100 گرم گوشت شترمرغ بیش از 20 درصد چربی وجود دارد.
بسته به قطعه، یک وعده 3.4 اونسی گوشت شترمرغ، خام، حدود 2.5 تا 3 گرم چربی دارد، در حالی که، حدود 115 تا 125 کالری، مشابه سینه مرغ بدون پوست.
در مقابل، گوشتی ترین تکه های گوشت گاو دارای 5 گرم چربی و 120 تا 130 کالری در هر 3.5 اونس هستند.
سایر تکههای گوشت گاو سنگینتر، هر چند وقتی از چربی واضح تراشیده شوند، تقریباً ۷ تا ۱۰ گرم چربی و بیش از ۱۴۰ کالری دارند از این رو، فواید گوشت شترمرغ بر سایر انواع گوشت ها بیشتر است.
متوسط زمان پخت گوشت شترمرغ حدود 5 دقیقه است تنها کاری که باید انجام دهید این است که آن را کبابی کنید یا در روغن زیتون سرخ کنید.
اگر بعد از پختن گوشت شترمرغ کمی خشک تر و سفت شد، نگران نباشید به دلیل چربی و کلسترول کمتر آن است همچنین در صورت تمایل می توانید با اضافه کردن مقداری کاغذ سیاه و نمک و گشنیز گوشت را بجوشانید می توانید ادویه جات را به سلیقه خود اضافه کنید.
متأسفانه بسیاری از ما گوشت شور نخوردهایم که دلیل آن این است که از فواید گوشت شترمرغ آگاهی کامل نداریم.
خشکی و سختی جزئی گوشت شترمرغ آن را به یک وعده غذایی عالی برای هر شام تبدیل کرده است این غذا به اندازه سایر غذاهای غنی در سراسر جهان مجلل است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.